Slaag snel en makkelijk voor het theorie examen!

Wil jij snel en gemakkelijk slagen voor je theorie examen?!

Het behalen van je rijbewijs is een traject waar je niet in één dag klaar mee bent. Geld sparen, de juiste rijschool vinden, rijlessen nemen, leren voor je theorie en natuurlijk slagen. Want zonder je theorie-certificaat mag je niet gaan afrijden. Of je nou een motormuis bent en dolgraag op een motor wilt rijden, of samen met je vrienden wilt cruisen in je auto of rustig op je scooter door de stad wilt gaan toeren, je moet hoe dan ook zijn geslaagd voor je theorie-examen bij het CBR.

Je kunt het leren voor je theorie-examen versnellen door deel te nemen aan de theoriecursus van Streamtheorie. Want wie heeft er nou zin en tijd om naast de rijlessen nog eens wekenlang uit een boek te gaan studeren? Bovendien blijkt dat de meeste zakkers toch mensen zijn die een poging wagen om zelf te gaan leren uit een boek. Er zijn tientallen theorieboeken te koop op het internet en allen zitten bomvol met overbodige informatie die niet relevant zijn voor je theorie-examen. Kortom, Je ziet door de bomen het bos niet meer. Bovendien verandert er ieder jaar wel het één en ander binnen de verkeersregels waardoor de meeste theorieboeken ook niet meer up-to-date zijn. Dat geeft je natuurlijk geen fijn gevoel als je de examenzaal binnenloopt.

Direct aanmelden

De enige LIVE theoriecursus van Nederland!

Elk weekend live theoriecursus

Online oefenexamens maken

Begeleiding van een echte docent

Deelnemen vanuit huis

Het theorie examen

De theoriecursus van Streamtheorie bestaat uit een unieke online lesprogramma die zich altijd aanpast aan de nieuwste ontwikkelingen binnen het verkeer. Zo weet je zeker dat je met de nieuwste kennis het examen ingaat. De lesstof van Streamtheorie is bovendien gefilterd van alle onnodige informatie en biedt alleen de belangrijkste onderwerpen aan die ter sprake komen tijdens je theorie-examen bij het CBR. Dat wil zeggen dat je doelgericht les krijgt. Zo bespaar je heel veel tijd. Je bent immers in een dag klaar met leren.

Voor ieder voertuig moet je een apart theorie-examen afleggen. Dat wil zeggen dat je met een theorie-certificaat voor de auto niet mag afrijden voor de motor. Voor je motorrijbewijs moet je dus ook een apart theorie-examen afleggen. Hetzelfde geldt voor de bromfiets. Streamtheorie biedt daarom voor zowel de auto als de motor als de bromfiets een theoriecursus. Tijdens de cursus krijg je uitgebreide uitleg van één van onze ervaren docenten over de belangrijkste onderwerpen die je tijdens het examen ook zult tegenkomen. Naast de uitleg zul je ook honderden oefenvragen beantwoorden. Deze oefenexamens bestaan uit vragen die geheel aansluiten op de vragen die je bij je theorie-examen ook zult krijgen.

Direct aanmelden

Meld je vandaag nog aan & ontvang €10 korting!

Aanbieding beperkt geldig! Kortingscode: stream10

Uniek online lesprogramma

Elke vraag uit het oefenexamen wordt één voor één besproken en behandelt door onze docent. Zo krijg je altijd toelichting bij ieder vraag. Daarmee zorgen we ervoor dat je ook weet waarom een antwoord goed of fout is. Tijdens de theoriecursus kun je altijd vragen stellen als iets niet helemaal duidelijk is. De docent neemt alle tijd om de vragen te beantwoorden. Het is namelijk erg belangrijk dat je de theorie goed snapt. Helaas gebeuren de meeste ongevallen nog steeds doordat verkeersdeelnemers de theorieregels niet goed beheersen. Daarom draait het bij de theoriecursus van Streamtheorie niet alleen om het juiste antwoord te geven tijdens je theorie-examen maar ook om ervoor te zorgen dat jij de verkeersregels ook daadwerkelijk begrijpt. Zo zorgen we samen voor een veilig verkeer voor iedereen.

Direct aanmelden