Het restitutie beleid van Streamtheorie is simpel.

Zie je af om deel te nemen aan de cursus? Dan dien je je ten alle tijden schriftelijk af te melden. Dit doe je door het contactformulier op onze website in te vullen of door een mail te sturen naar info@streamtheorie.nl
Annuleren kan tot uiterst 48 uur voor aanvang van de cursus. In dat geval storten wij het volledige bedrag z.s.m. en uiterst binnen 30 werkdagen terug op de rekening waarmee betaald is.
Bij annuleringen tot 24 uur voor aanvang wordt 50% van het bedrag teruggestort. Annuleringen waarbij minder dan 24 uur resteert voor aanvang, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht en is restitutie niet mogelijk.

Kun je onverhoopt niet deelnemen aan de cursus maar zou je een ander dag wel kunnen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op of stuur een mail naar info@streamtheorie.nl. Vermeld daarin je naam en achternaam, je huidige cursusdag en de gewenste nieuwe cursusdag. Dit dien je uiterst 48 uur voor aanvang van de cursus te doen. Datum wijzigen op de cursusdag zelf is niet mogelijk. Je kunt slechts één keer een verzoek indienen om je cursusdag te verschuiven. Restitutie is niet meer mogelijk na het wisselen van je cursusdag.