Motor theorie cursus
Slaag snel en makkelijk voor het theorie examen!

Wil jij snel en gemakkelijk slagen voor je theorie examen?!

Motorrijden. Waarschijnlijk zijn een van de vele voordelen van het motorrijden dat je files kunt vermijden. Je kunt tussen de auto’s heen gaan rijden en hoeft niet eindeloos te gaan wachten in een file. Natuurlijk zijn er nog vele voordelen om op te noemen. Om je motorrijbewijs op zak te hebben moet je slagen voor drie examens. Twee praktijkexamens en een theorie-examen. Deze examen bestaat uit 50 vragen waarbij je maximaal 6 fouten mag maken. Het komt regelmatig voor dat kandidaat-motorrijders denken dat ze met de kennis van het autorijden hun theorie-certificaat voor de motor heel makkelijk kunnen halen. Helaas laat de praktijk het tegenovergestelde zien. Er zijn degelijke verschillen tussen de autotheorie en de motortheorie. Zo moet je onder andere weten wat de theorieregels zijn voor het rijden in groepsverband met de motor. Omdat je al zoveel examens moet maken wil je dit zo snel mogelijk doen en genieten van het motorrijden. Daarom biedt Streamtheorie speciaal voor motorkandidaten een motor theorie cursus aan.

Direct aanmelden

De enige LIVE theoriecursus van Nederland!

Elk weekend live theoriecursus

Online oefenexamens maken

Begeleiding van een echte docent

Deelnemen vanuit huis

Het theorie examen

Als je in het bezit bent van een autorijbewijs mag je het eerste examen voertuigbeheersing of afgekort het AVB examen afleggen zonder dat je je theorie-certificaat. Toch moet je daarna wel je motortheorie halen anders mag je niet afrijden. Streamtheorie heeft een unieke online lesstof samengesteld voor de motor. Je leert in één dag met de motor theorie cursus alles wat je moet weten voor je theorie-examen. Zo bespaar je heel wat tijd en heb je sneller je motorrijbewijs in de pocket.

Streamtheorie heeft de klassikale theoriecursus omgetoverd tot een virtuele klas met een echte docent die live aanwezig is en alle nodige informatie en tips geeft zodat jij straks je motortheorie in één keer haalt. De cursus volg je simpel achter je laptop of tablet. Zo hoef je niet vroeg wakker te worden om ergens naar toe te gaan om de motor theorie cursus klassikaal te volgen. Zeker in deze tijden met besmettingen en virussen is het een groot risico om klassikale cursussen te volgen. Je moet urenlang op een stoel gaan zitten samen met wildvreemden. Streamtheorie verlost je van al deze risico’s en moeite. Omdat de online cursus van Streamtheorie niet fysiek in een klaslokaal is hoef je ook niet heel vroeg in de ochtend wakker te worden en volg je de cursus lekker op de bank.

Direct aanmelden

Meld je vandaag nog aan & ontvang €10 korting!

Aanbieding beperkt geldig! Kortingscode: stream10

Uniek online lesprogramma

Na je aanmelding ontvang je een mail met een speciale link. Deze link werkt alleen op de dag van de cursus. Je kunt je inschrijven voor een cursusdag dat voor jou het beste uitkomt. Naast de link krijg je ook een leerstof toegestuurd. Het is belangrijk dat je dit document goed doorleest en kent. Deze lesstof is de basis voor je cursus. Zo haal je het maximale uit de motor theorie cursus en zorg je ervoor dat je in één dag klaar bent met leren.

Naast de uitleg maak je ook meerdere oefenexamen voor de motor. Deze examens bestaan uit honderden oefenvragen die perfect overeenkomen met de vragenstelling van het CBR. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat je te wachten staat tijdens je theorie-examen. Na ieder examen loop je alle vragen één voor één na samen met onze docent. Je krijgt uitleg waarom een antwoord juist of onjuist is. Je kunt tijdens de motor theorie cursus altijd vragen stellen. Alle vragen worden behandeld zodat we er samen voor zorgen dat je alles snapt voor het examen en je motortheorie in één keer haalt.

Direct aanmelden