Streamtheorie biedt jou een live 1-daagse theoriecursus aan. Je wordt begeleid door een echte docent die live alle nodige informatie en kennis uitlegt zodat jij straks je theoriecertificaat behaalt. Naast de live uitleg van de docent, zul je ook meerdere oefenexamens maken. Zo zorgen we er samen voor dat jij helemaal klaargestoomd wordt voor je theorie-examen.

We sturen je na je inschrijving een unieke link waarmee je op de dag van de cursus kunt deelnemen. Daarnaast vind je in dezelfde mail een downloadlink. Hiermee kun je een document downloaden waar je een overzicht van verkeersborden en een begrippenlijst zult vinden. Je zult meer uit de theoriecursus halen en dus je kans om in één keer te slagen aanzienlijk verhogen als je dit document goed hebt bestudeerd. We attenderen onze cursisten daarom dit ook echt te doen.

Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet met een goede en stabiele internetverbinding. Verder hoef je niks te downloaden om mee te doen. De hele theoriecursus volg je op onze website. Je bent zelf niet in beeld.  Afhankelijk van de categorie waarvoor je een cursus volgt, duurt een gemiddelde cursus dag 6 tot 8 uur.

Geweldig toch!? 😁