Slaag snel en makkelijk voor het theorie examen!

Wil jij snel en gemakkelijk slagen voor je theorie examen?!

De bromfiets. Een heerlijk voertuig en ideaal voor onder andere de binnenstad. Je hoeft niet uren te gaan zoeken naar parkeerplekken. Je kunt overal naar toe en je kunt je bromfiets lekker op de stoep zetten. Zo bespaar je nog eens parkeerkosten. Het behalen van je bromfietsrijbewijs gaat heel snel. Met twee dagen rijlessen nemen kun je al binnen een paar dagen gaan afrijden. Je moet wel in het bezit zijn van een theorie-certificaat speciaal voor de bromfiets. Zonder dit certificaat mag je niet gaan afrijden. Nu je de mogelijkheid hebt om zo snel af te rijden wil je ook snel je theorie-certificaat halen. Streamtheorie biedt daarom een bromfietstheorie cursus aan waarmee je in één dag klaar bent met het leren voor je theorie-examen.

Met je bromfietsrijbewijs mag je ook een snorfiets rijden. Dat is een lichtere variant van de bromfiets en gaat maximaal 25km/u en heeft een blauw kenteken. Om goed te weten hoe je je moet gedragen op de weg is het belangrijk dat je de verkeersregels goed kent voor zowel de bromfiets als de snorfiets. Ze hebben namelijk allebei een verschillende rijbaan. Tijdens het afrijden wil de examinator zien of je de theorieregels goed beheerst en dit ook uitvoert in de praktijk. Daarom is het van groot belang dat je weet wat de regels zijn als bromfietser. Je rijdt met de bromfiets over het algemeen op de rijbaan samen met de auto en de motor. Maar er zijn uitzonderingen. Wat deze zijn leer je met de bromfietstheorie cursus van Streamtheorie.

Direct aanmelden

De enige LIVE theoriecursus van Nederland!

Elk weekend live theoriecursus

Online oefenexamens maken

Begeleiding van een echte docent

Deelnemen vanuit huis

Het theorie examen

Het bijzondere aan deze online cursus van Streamtheorie is, dat het geen klassikale cursus is. Je volgt de gehele theoriecursus achter je computer of laptop. Er is een bevoegde docent live aanwezig die je door middel van plaatjes en video’s stap voor stap uitleg geeft over de theorieregels voor de bromfiets. Zo hoor je en zie je hoe de verkeersregels werken. Je kunt tijdens de cursus altijd je vragen stellen aan de docent. Na afloop van een hoofdstuk gaat de docent in op alle gestelde vragen. Een ander voordeel van deze online bromfietstheorie cursus van Streamtheorie is dat je lekker thuis op de bank kunt deelnemen. Zo hoef je niet urenlang op een stoel met allemaal andere onbekenden te zitten. Deze manier van cursus volgen is daarom ook coronaproef. Bovendien is zitten of liggen op de bank een stuk fijner dan urenlang zitten op een stoel.

Direct aanmelden

Meld je vandaag nog aan & ontvang €10 korting!

Aanbieding beperkt geldig! Kortingscode: stream10

Uniek online lesprogramma

Na afloop van de uitleg van de docent ga je over naar het maken van oefenvragen. Je maakt honderden oefenvragen die je allemaal op je scherm zult zien verschijnen. Na afloop van de oefenexamens ga je samen met de docent de vragen bespreken. Zo kun je kijken hoeveel fouten je hebt en bespreken waarom ze fout zijn. Dit is weer een goed leermoment. De oefenexamens die tijdens je bromfietstheorie cursus maakt komen overeen met de vragen die je bij het CBR gaat maken. Zo zorgen we er samen voor dat je voorbereid bent op het examen.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een mail met een link. Deze link werkt alleen op de cursusdag. Je kunt een datum kiezen dat voor jou het best uitkomt. In dezelfde mail staat ook een leerdocument. Dit dien je te leren voordat je deelneemt aan de bromfietstheorie cursus. Ook staat er een overzicht met de belangrijkste verkeersborden. Als je dit document goed leert voordat je deelneemt haal je het maximale uit de cursus en weet je zeker dat je in één dag klaar bent voor het examen.

Direct aanmelden